Valikko
Koulutustarjonta
Kokkiopiskelija ottaa lämpötilanäytettä salaattipöydästä.

Ravintola- ja catering-alan opinnoissa opit kokin tehtäviä:

– toimit ruoanvalmistuksen eri tehtävissä muun muassa ruokaravintoloissa, suurkeittiöissä ja kahviloissa
– esivalmistelet ja valmistat maukasta, ravitsevaa ja terveellistä ruokaa huomioiden erityisruokavaliot yhteistyössä muiden työntekijöiden kanssa
– laitat ruoan esille annoksittain tai suurelle joukolle
– siistit ja järjestelet asiakas- ja työtiloja
– peset astioita
– palvelet asiakkaita

Opiskelussa painotetaan työpaikoilla tapahtuvaa oppimista. Opiskelet työtehtäviä eri työpaikoissa oppilaitoksen henkilöstön ja työelämän ammattilaisten ohjauksessa. Keittiötyö on seisomatyötä ja käsillä tekemistä, joten tarvitset hyvän fyysisen kunnon.

Koulutus on tarkoitettu erityistä tukea tarvitsevalle henkilölle.

 

Tutustu ravintola- ja cateringalan koulutukseen Kiipulassa

 

Katso kuvia opiskelusta